@lola900
no wlasnie tez tak mysle, ze nasika tam w tym domku, dlatego chcialabym ja miec na dole w domku, ach zobacze dzis wieczorem jak wstanie.
klatka jest takich wymiarow: 65x35 a wysoka tez 65 cm
nie wiem dlaczego Funny sika do piasku, tez nie bylo tego w planie hehe
ona zaraz jak wstanie to tam biegnie, pierwsze co robi, to kapiel a potem sika i wyskakuje. Jak widze mokre, to to zaraz wyciagam. Musze wiec uwazac, aby piasek nie smierdzial a jak, to po prostu (
!) szybciej zmienic. Tak jak patrzylam po klatce, to na razie (
!) jest wszedzie sucho. Na jedno tez dobrze
Funny obgryza swoj dlugi mostek na parterze, ktory jest z drewna i na samej gorze ma tez ten tunel z drewna i tez sie na nim msci
ona miala tam jeszcze takie male tunele z drewna ale jak klatka byla otwarta to je wyrzucila a jak wlozylam je znow do srodka, po prostu zaczela z nimi walczyc i strasznie krzyczala, wiec zrozumialam, ze ich tam nie chce miec - pozwolilam je jej znow wyrzucic. Dlatego na razie (
!) wiecej patykow nie dostanie
Ona chyba wie co chce hehe
acha Kolowrotek tez obgryzala

@shavenis
oj tak, to prawda, jak stalam w sklepie, to zalowalam, ze nic o chomikach nie wiem. myslalam, ze mi tam fachowcy pomoga a tu nici. wiedzialam tylko, ze nie mam kupowac dwoch i ze w dzien chomik spi hehe. a co do klatki, to kierowalam sie rozumen, wiec chyba tak zle nie wyszlo!
acha dobra, jak chomika od czasu do czasu zmieniaja miejsce spania, to ja na razie (
!) zostawie, tylko dzis wieczorem jej tam wyczyszcze bo kupki to ona robi w domku a nie w piasek - tam tylko sika. co za chomik
@Singrid
yoo, tak zrobie z tymi chusteczkami - tez moglam na to wpasc, bo po trzeciej nocy, to jej tam bardzo poslanka ubylo.
klatka choc nawet duza i Funny biega i biega na wszystkich pietrach to i tak kreci sie prawie cala noc w tym kolowrotku, ona go kocha
dzieki wam za odpowiedzi i rady, pozdr.
Ania & Funny